Rob Boer

In mijn werk bijdragen aan de maatschappij is mijn drijfveer. Rode draad in mijn werk is het maken van verbindingen. Een leerklimaat neerzetten wat organisatie brede of -overstijgende inhoudelijke vernieuwing / ontwikkeling geeft is mijn preoccupatie.

Rob Boer

Vijftig+ en sinds onze studietijd samen met Annemieke. We wonen even boven Apeldoorn op een fijne plek buitenaf. 

 

Opleiding

HR manager aangevuld met post HBO bedrijfskunde. 

 

Expertise

Mijn leidinggevende ervaring heb ik opgedaan in de zorg- en dienstverlening. In mijn werk bijdragen aan de maatschappij is mijn drijfveer. Als zelfstandige werk ik in uiteenlopende rollen. Denk aan leidinggevende (a.i.), adviseur, sparringpartner, hr manager, moderator, programma manager, intermediair, kartrekker, inspirator etc. 

 

Rode draad in mijn werk is het maken van verbindingen. De zwaarte van mijn rollen varieert tot verantwoordelijkheid voor 500 cliënten (wonen, dagbesteding en ambulant), 750 mw’s, 175 vrijwilligers en een omzet van 16 mln. 

 

Naast aandacht voor gezonde bedrijfsvoering werk ik graag ook werkinhoudelijk. Mijn ervaring is dat daarin het juiste leerklimaat in de organisatie bijdraagt aan de kwaliteit van het werk, de vitaliteit van medewerkers en de kwaliteit van dienstverlening maar uiteindelijk ook aan een gezonde bedrijfsvoering. 

 

Mijn fascinatie ligt bij alles wat je met nauw betrokken partijen kunt doen om de aansluiting medewerker en afnemer te versterken en daarmee bijvoorbeeld in de zorg de kwaliteit van leven van cliënt gunstig te beïnvloeden.

 

Een andere preoccupatie van mij is een leerklimaat neerzetten wat organisatie brede of -overstijgende inhoudelijke vernieuwing / ontwikkeling geeft. Denk bijvoorbeeld in de zorg aan het versterken van de verbinding cliënt, medewerker en verwant. Desgewenst vul ik brede organisatieontwikkeling aan met (kortlopende) onderzoeken en productontwikkeling. 

 

De laatste jaren vervul ik een ondersteunende rol in verbinding bestuurders zorgorganisaties en directie onderwijs organisatie in Oost NL. Daarnaast zet ik me sinds vorig jaar namens CultuurMijOost als intermediair van cultuurprofs en zorgorganisaties in voor culturele interventies. Cardiac Output een samenwerking tussen Cordaan, Introdans en Hogeschool voor Dans is een mooi voorbeeld van mijn bemiddeling.

 

Naast mijn reguliere werk ben ik initiatiefnemer van trajecten op het vlak van zorg & cultuur, zorg & onderwijs, en organiseer ik themabijeenkomsten / symposia voor zorgprofessionals alsmede thema bijeenkomsten voor managers, staf en behandelaren zorg.

Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Resultaten
Aandacht voor leerklimaat
Medewerker in kracht
Afnemer tevreden
Leiding in control
Rendement verbeterd
www.facebook.com
  RSS   Facebook Rob Boer   Twitter Rob Boer   LinkedIn Rob Boer
© 2019 Wiesel Consultancy
Filter